Wil je graag met een aanhangwagen rijden, maar heb je nog geen BE-rijbewijs? Dan ben je bij Autorijschool Learnfast in Utrecht aan het juiste adres! Wij bieden professionele rijlessen aan voor het BE-rijbewijs, zodat jij binnenkort veilig en zelfverzekerd de weg op kunt met een aanhangwagen.

 

Onze rijlessen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs die jou alle ins en outs van het rijden met een aanhangwagen kunnen leren. We beginnen met een kennismakingsles waarin we jouw huidige rijvaardigheden en kennis van de verkeersregels beoordelen. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk lesplan op dat is afgestemd op jouw behoeften en niveau.

 

Tijdens de lessen leer je alles wat je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd met een aanhangwagen te kunnen rijden. We behandelen onder andere het koppelen en ontkoppelen van de aanhangwagen, het rijden op verschillende wegtypen en situaties zoals bochten, hellingen en inhalen. Ook leer je hoe je veilig manoeuvreert en achteruitrijdt met de aanhangwagen.

 

Onze lessen worden gegeven in een moderne lesauto met een aanhangwagen die voldoet aan alle veiligheidseisen. Zo kun je in alle rust en veiligheid oefenen en je vaardigheden verbeteren. Onze instructeurs geven je feedback en tips om je rijvaardigheden te verbeteren en zorgen ervoor dat je vol zelfvertrouwen de weg op kunt met een aanhangwagen.

 

Als je op zoek bent naar professionele en persoonlijke rijlessen voor het BE-rijbewijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over onze lessen en om een afspraak te maken voor een kennismakingsles. We helpen je graag op weg naar jouw BE-rijbewijs!

 

× Chat met ons via WhatsApp