Het programma “2toDrive” is een rijopleiding in Nederland die jongeren vanaf 16,5 jaar de mogelijkheid biedt om met rijlessen te beginnen en op 17-jarige leeftijd hun praktijkexamen voor het autorijbewijs (rijbewijs B) af te leggen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het “2toDrive”-programma wat rijschool Learnfast in Utrecht kan aanbieden:

Leeftijd: Je kunt beginnen met het volgen van rijlessen via “2toDrive” vanaf 16,5 jaar.

Rijlessen: Je kunt rijlessen volgen bij een erkende rijschool. Deze lessen zijn bedoeld om je voor te bereiden op het praktijkexamen.

Praktijkexamen: Het praktijkexamen voor het rijbewijs B mag je afleggen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt. Als je slaagt, ontvang je een rijbewijs dat aangeeft dat je tot je 18e alleen mag rijden onder begeleiding van een coach.

Coaches: Je kunt maximaal vijf personen selecteren om je coach te zijn. Deze coaches moeten aan bepaalde vereisten voldoen, zoals een minimumleeftijd en een geldig rijbewijs.

Begeleid rijden: Nadat je je rijbewijs hebt behaald, mag je tot je 18e alleen rijden als een van je coaches aanwezig is in de auto.

“2toDrive” is bedoeld om jonge bestuurders meer rijervaring op te laten doen voordat ze volledig zelfstandig de weg op gaan. Dit programma is ontworpen om de verkeersveiligheid te verbeteren door te zorgen voor betere begeleiding en opleiding van jonge bestuurders.

Houd er rekening mee dat de specifieke regels en vereisten van “2toDrive” kunnen veranderen, dus het is raadzaam om de meest recente informatie en updates te raadplegen bij de verantwoordelijke instanties, zoals het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) in Nederland.

 

× Chat met ons via WhatsApp