Bij onze rijschool learn fast in utrecht en omstreken kun je terecht voor automaat rijlessen. Autorijden met een automaat is eenvoudiger dan rijden met een schakelauto, omdat je niet hoeft te schakelen. Dit maakt het rijden ontspannender en minder vermoeiend, waardoor je je beter kunt concentreren op het verkeer.

Onze ervaren instructeurs hebben ruime ervaring in het lesgeven in automaat auto’s. Tijdens de lessen zullen zij jou op een veilige en verantwoorde manier leren autorijden. We passen onze lessen aan op jouw niveau en tempo, zodat je op een ontspannen manier kunt leren autorijden.

Tijdens de lessen besteden we aandacht aan alle aspecten van het autorijden. Zo leer je onder andere hoe je veilig en defensief rijdt, hoe je de auto onder controle houdt in verschillende verkeerssituaties en hoe je de verkeersregels in de praktijk toepast. Ook besteden we aandacht aan bijzondere verrichtingen, zoals fileparkeren en keren op de weg.

Onze rijschool hanteert een flexibele planning, zodat je de rijlessen kunt plannen op momenten die voor jou het beste uitkomen. Daarnaast bieden we verschillende pakketten aan, zodat je zelf kunt kiezen welk pakket het beste bij jou past. Of je nu een spoedcursus wilt volgen of liever op je eigen tempo leert autorijden, bij ons vind je altijd een passend lespakket.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van automaat rijlessen bij onze rijschool? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een proefles. Wij helpen je graag op weg naar jouw rijbewijs!

× Chat met ons via WhatsApp