rijden in het donker
Rijden in het donker? Let hierop
2 maart 2019
Bob zijn
Bob jij of bob ik?
9 mei 2019

Voor het eerst op vakantie met eigen auto?

vakantie eigen auto

Vakantie met eigen auto

Voor het eerst op vakantie met eigen auto? Yes, het is tijd voor vakantie! Elk jaar is het heerlijk om één of het liefst, meerdere keren op vakantie te gaan. Als je voor het eerst met je eigen auto op vakantie gaat, dan is het handig om je hier goed op voor te bereiden. Wat dacht je van een verzekering? Of voorzorgsmaatregelen voor als je pech hebt? Daar gaan we natuurlijk niet van uit, toch moet je je daar wel een beetje op voorbereiden! Laat het vooral je vakantie niet verpesten als het toch dreigt mis te gaan…

Hoe ver ga jij?

Ga je op vakantie in eigen land of ga je de grens over? Of ben je zelfs meerdere dagen aan het rijden? Zorg dat je het jezelf zo comfortabel mogelijk maakt. Neem lekker wat te eten en drinken mee. Wordt het een vakantie met de familie en ben jij de bestuurder? Zorg er dan voor dat de anderen in de auto zich een beetje kunnen vermaken. Voorkom zoveel mogelijk verveling! Al helemaal als je met kinderen op vakantie met eigen auto gaat.

Vergeet verzekering niet

Je ontkomt er bijna niet aan als je sowieso een eigen auto hebt: een verzekering. En gelukkig ontkom je hier bijna niet aan, want je moet er nou eenmaal rekening mee houden dat je ook pech kunt krijgen met je auto. Zorg ervoor dat je verzekering ook in het buitenland geldig is als je op vakantie met eigen auto gaat!

Even bijtanken

Houd er rekening mee naar welk land je gaat. Zo heb je in Frankrijk veel tolwegen. Dit kan best wat geld kosten, maar je moet er ook rekening mee houden! Nog een tip, als je benzine bijna op is, zorg dan dat je deze vult bij de eerstvolgende tankstation. Wacht hier niet mee! Je weet namelijk niet wanneer de volgende zal zijn. In Nederland zit het allemaal vrij dicht op elkaar, maar in het buitenland kan dit net even anders zijn. Zorg dat je niet onderweg zonder benzine komt te staan.

Wil je graag op vakantie met eigen auto, maar heb je nog geen rijbewijs? Zorg dan dat je deze eerst haalt! Bij Learn Fast heb je deze zo in the pocket. Bij Learn Fast wordt je eerlijk en op een juiste manier klaargestoomd voor de weg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *