examen
Zenuwachtig voor je examen? Dit helpt
9 juni 2019
Beginnend bestuurder? Dit moet je weten over de autoverzekering
6 augustus 2019

Rijbewijs gehaald? Dit zijn de leukste vakantiebestemmingen

leukste vakantiebestemmingen

Leukste vakantiebestemmingen

Het is zo ver.. Tijd voor de leukste vakantiebestemmingen! Je hebt je rijbewijs net gehaald en nu is het tijd om op ontdekkingsreis te gaan! Op naar vrijheid en nieuwe avonturen tijdens je vakantie. De mogelijkheden zijn eindeloos, niks houdt je tegen om de auto te pakken en te gaan. Wordt het Frankrijk, Duitsland of toch wat verder weg? Wij hebben de leukste vakantiebestemmingen met de auto op een rijtje gezet.

Onze (bijna) buurlanden

Bij een autovakantie denken we al snel aan Frankrijk of Duitsland. Deze landen liggen immers vrij dicht bij ons! En het is er goed vertoeven in de zomerperiode. Mocht je richting Frankrijk gaan dan kun je de bekende route du sol nemen. Hou er wel rekening mee dat ‘heel’ Nederland die route neemt voor de vakantie… Stippel anders eens een andere route uit. Ga langs kleine Franse dorpjes in een uitgekozen streek. Je kunt fantastische tochten maken langs wijnboerderijen! Let wel even dat je na een proeverij niet meer de auto in kunt.

Als je richting Duitsland gaat, dan kan het goed zijn dat je van bergen houdt, van natuur en de Duitse nuchterheid van de inwoners. Het land is ontzettend groot en ook in de zomer valt er veel te ontdekken. Als je richting de grens met Oostenrijk gaat, kom je weer in een heel ander gebied dan dat je het wat meer op zoekt rondom Berlijn dat noordelijker ligt.

Wat verder van huis

Heb je de smaak echt goed te pakken? Dan kun je natuurlijk altijd een bestemming kiezen dat wat verder weg ligt. Denk er wel even aan dat je dan veel tijd in de auto kwijt bent! Dat betekent minder uurtjes op het strand en minder tijd om cultuur op te snuiven ergens. Maar het is wel gelijk een goeie oefening om zoveel te rijden. Opties zijn dan Spanje of Italië. Deze landen zijn perfect om te rijden en ook hier heb je veel vrijheid om te ontdekken! Ga je voor het prachtige noorden van Italië? Of de kust in het zuiden van Spanje? Het kan allemaal! Zorg er in ieder geval voor dat je de tijd neemt om er naartoe te rijden. En onthoud dat je daar ter plekke ook nog een stuk door de landen moet rijden om op de bestemming te komen.

Goeie reis gewenst! Mochten deze rij vakanties er nog niet in zitten voor je, zorg dan eerst dat je je rijbewijs haalt. Bij Learn Fast heb je deze mogelijkheid! Door hun professionaliteit en hulpvaardigheid haal jij snel je rijbewijs. Bekijk of het iets is voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *