Over ons

Rijschool Learn Fast heeft al meer dan 6 jaar ervaring in het geven van autorijlessen. Door deze ervaring heeft Rijschool Learn Fast een grote klantenkring en een groot wegennetwerk opgebouwd in onder andere de omgeving Utrecht, Zeist, De Bilt, Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen.

Bij Learn Fast staat een juiste en eerlijke manier van lesgeven centraal. De kennis en het leerproces van de leerling wordt vooropgesteld. Op individuele basis wordt het lesprogramma gemaakt.Learnfast auto

Rijschool Learn Fast zorgt ervoor dat je op je eigen tempo je rijbewijs kunt halen. Als je de lessen snel oppakt of als de lessen toch te snel gaan, dan past de instructeur samen met jou het tempo aan.

Bij Learn Fast heb je een vaste ervaren rijinstructeur. Zo weet hij precies welke punten je nog kunt ontwikkelen en weet je als leerling ook waar je aan toe bent.

De rijinstructeur zal bij de eerste rijles een inschatting maken van hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Dit is per persoon verschillend en dan heb je ook een richtlijn hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Het hangt er ook van af of je al kunt rijden en al eerder bij een rijschool hebt gelest. Het aantal rijlessen dat je nodig hebt kan heel erg uiteenlopen van bijvoorbeeld 10 rijlessen tot 50 rijlessen. Naarmate de rijlessen vorderen zal de rijinstructeur de rijvoortgang bekijken en kan je misschien sneller afrijden of zijn er nog iets meer lessen nodig. Een spoedcursus is ook mogelijk!

De rijinstructeur is ook gespecialiseerd in het les geven aan leerlingen met faalangst problemen. Wij zorgen er samen voor dat het doel wordt behaald. Dat houdt in dat je straks vlot, veilig en zelfstandig kunt autorijden. Bij faalangst zal de rijinstructeur extra uitleg geven op een rustige wijze totdat je het rijden onder de knie hebt. Om het gemakkelijker voor je te maken kan er ook eventueel een speciaal rijexamen worden aangevraagd als je faalangst hebt.

Je krijgt les in een rookvrije Volkswagen Golf. De auto is van alle gemakken voorzien, erg comfortabel en met heel goed zicht.

Je zult met name examenroutes rijden. Je zal worden getraind, getoetst en worden beoordeeld door de rijinstructeur aan de hand van de normen van het CBR. De theorie zal ook deels in de rijlessen worden behandeld, zodat je ook leert om de theorie in de praktijk te brengen.

Zo ben je helemaal klaargestoomd voor het rijexamen!