Theorie leren als je geen rijles hebt
Een tijdje geen rijles? Zo blijf je bij!
9 mei 2021

Hoe duur zijn rijlessen?

Hoe duur zijn rijlessen?

Ben je van plan om binnenkort rijlessen te nemen? Dan is het handig om te weten hoe duur het ongeveer zal zijn. Dan kun je alvast sparen of je ouders lief aankijken. Het is namelijk best een investering. Maar dit is het dubbel en dwars waard, je kunt dan de rest van je leven autorijden! Het geeft een enorme vrijheid en comfort als je dit eenmaal kunt. Misschien zeg je het openbaar vervoer wel voor altijd vaarwel of krijg je er een nieuwe hobby bij en tour je in het weekend met de auto door Nederland.

Hoe duur zijn rijlessen nou echt?

De prijs van rijlessen kan wat verschillen per aanbieder. Ook gaat de prijs natuurlijk mee met de inflatie, dus het kan wat duurder zijn in de tijd dat jij deze blog hebt gelezen en kijkt naar de actuele prijzen daarna. Bij Learn Fast zijn er in elk geval een aantal pakketten waaruit je kunt kiezen. Je hebt misschien de neiging om te kiezen voor de minste lessen, maar denk goed na of dit bij je past. Ben je een snelle leerling? Dan kan dit zeker handig zijn. Mocht je het allemaal spannend vinden en neem je liever wat meer tijd? Zorg dan dat je een groter pakket met rijlessen neemt! Zo krijg je alles rustig onder de knie.

Je hebt de volgende pakketten:

Pakket 1: 25 lessen inclusief examen voor 1420,-.

Pakket 2: 35 lessen inclusief examen voor 1845,-

Pakket 3: 45 lessen inclusief examen voor 2250,-

Dan heb je ook de mogelijkheid om lessen los te nemen, deze zijn dan 47,50. Mocht je dus extra lessen nodig hebben, dan is het dus 47,50 per extra les bovenop het pakket dat je gekozen hebt! Neem een kijkje op de website van Learn Fast om de actuele prijzen te zien. Het kan zijn dat deze in de tussentijd aangepast zijn (er kunnen geen rechten ontleend worden aan de prijzen hierboven, deze kunnen gewijzigd zijn).