Waarom lessen bij Autorijschool Breukelen

autorijschool-breukelen

De instructeurs bij Autorijschool Breukelen hebben jarenlange ervaring met het geven van autorijlessen. Daardoor zijn zij in staat om een goede inschatting te maken van wat een individuele leerling nodig heeft aan aantal lessen, aan begeleiding en aan wat er voor nodig is om jou het autorijden onder de knie te laten krijgen. Doordat je een instructeur toegewezen krijgt gedurende het hele traject, kan hij goed je progressie en verbeterpunten in de gaten houden. Hierdoor worden de lessen effectiever en wordt er alleen aandacht besteed aan zaken waarvan je instructeur dat nodig acht.

Bij Autorijschool Breukelen les je op jouw manier

Ieder mens is anders, dus ook voor iedereen zal een andere manier van rijles beter aanslaan. Bij rijschool Breukelen kun je, na je eerste rijles, samen met de instructeur een programma maken dat bij jou past. Wil je eenmaal per week lessen? Dan is dit mogelijk. Ook kan het zo zijn dat je zo snel mogelijk ik het bezit wilt zijn van je rijbewijs. In dat geval biedt Autorijschool Breukelen ook spoedcursussen aan. Sommige mensen zijn vrij angstig achter het stuur. Dat hoeft geen spelbreker te zijn. De instructeurs zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen die met faalangst kampen. Doordat het individu centraal staat en Autorijschool Breukelen het lesprogramma hierop aanpast, is het voor vrijwel iedereen mogelijk om te slagen voor het rijexamen.

Het lesaanbod

Afhankelijk van hoe snel de instructeur inschat dat jij klaar bent voor het examen, kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Je kunt kiezen voor een pakket van 15, 25 of 35 lessen. Bij de laatste optie zit examengarantie. Zitten er net te weinig lessen in een van de pakketten? Dan kun je ook losse lessen reserveren, om je het laatste stukje voertuigbeheersing eigen te maken. Verder kun je nog gebruik maken van extra opties als een tussentijdse toets of een speciaal rijexamen voor als je last hebt van faalangst. Welk type leerling jij ook bent, Autorijschool Breukelen maakt het mogelijk om te slagen voor je rijexamen!